Víťazný sobotný hattrick

Počas soboty sa bežcov z nášho tímu podaril pekný hattrick! Behalo sa ako vo Volovských vrchoch, tak aj v Malých Karpatoch, Bratislave a blízkych Hundsheimských kopcoch v Rakúsku.
 
Horský beh Smolník - krosový beh organizovaný obcou Smolník a združením Vitalcity privítal počas soboty okolo troch stoviek bežcov na dvoch tratiach. Vanda Jenejová a Julo Kaľavský si dobehli po víťazstvo na dlhšej trase "Beh hrebeňom Volovských vrchov". Julo ju zdolal s najrýchlejším časom dňa 02:45:52.
 
 
Vanda prebehla 33 kilometrov s celkovým stúpaním 1400 metrov za skvelých 03:19:38 a patrila jej tak prvá priečka v kategórii žien a 16. miesto v celkovom poradí.
 
 
Erik Hübner si sobotné dopoludnie spestril kratšou traťou pretekov Ultra Trail Dunajské vŕšky, kde vyhral s parádnym časom 5 hodín a 13 minút! 58 kilometrov dlhá trasa viedla z Mlynskej doliny cez most Lafranconi do Rakúska do kopcov nad Hainburgom, odkiaľ potom cez známy Schlosshof a ešte známejší most Chucka Norrisa prešla späť na Slovensko a cez Devínsku Kobylu a Líščie údolie sa vrátila do študentského mestečka.
 
 
Gratulujeme! :-)
 
#slovakultratrailteam
 
Foto: Ultra Trail Dunajské vŕšky, Vanda Jenejová

 

Naši mediálni partneri: