Letecká stovka so 4. miestom Venda Bugáňa

V sobotu 23. marca 2019 v ranných hodinách z Trenčína vyrazili účastníci na 105 km dlhú trasu Leteckej stovky, ktorá vedie v podobe akejsi osmičky Strážovskými vrchmi a predovšetkým pohorím Považský Inovec so záverečným cca 20 km dlhým úsekom po hrádzi pri Váhu.

8. ročník akcie organizovanej TJ Letecké opravovne Trenčín v krásnom počasí prilákal takmer 140 ultrabežcov a diaľkoplazov.

Nechýbal medzi nimi Vendo Bugáň (JOGGING KLUB Dubnica / SLOVAK ULTRA TRAIL TEAM), ktorý po veľmi peknom výkone do cieľa v Trenčíne doletel na štvrtej priečke s celkovým časom 11 hodín a 59 minút, iba niekoľko minút za tretím Matejom Páleníkom.

Po minuloročnej jeseni so štvrtým miestom na Ponitrianskej stovke a treťou priečkou na Javorníckej stovke je to pre Venda ďalšie top 5 pozícia z domácich pretekov. 

Prvé miesto na Leteckej stovke 2019 s časom 11:06 patrí Mikimu Kérimu, ktorý zvíťazil takmer s polhodinovým náskokom na druhého Radovana Petkova (11:34). Prvé tri miesta medzi ženami patria Marii Balšínkovej, Julke Batmendijnovej a Soni Kopčokovej.

Foto: Vanda Jenejová

Partnerom tímu SLOVAK ULTRA TRAIL TEAM je RunningPro

.

Naši mediálni partneri: