Malofatranská stovka mení v roku 2022 organizátora

Milí priatelia, bežci a dobrovoľníci,

Malofatranská stovka po siedmich ročníkoch mení hlavného organizátora. Martin Drozd, ktorý podujatie založil a od roku 2013 spolu s tímom Slovak Ultra Trail a dobrovoľníkmi organizoval, odovzdáva štafetu Tine Magovej, ktorú môžete poznať ako jednu z hlavných organizátorov Kysuckej stovky.

Martin sa rozhodol odísť z aktívneho organizovania podujatia avšak naďalej bude pôsobiť ako dobrovoľník na podujatiach Slovak Ultra Trail a určite ho uvidíte aj na ďalšej Malofatranskej stovke, či už ako účastníka, alebo dobrovoľníka. Martinovi ďakujeme za všetky zorganizované ročníky Malofatranskej stovky a za roky činnosti v združení Slovak Ultra Trail.

Sme radi, že podujatie Malofatranská stovka bude pokračovať a Tine prajeme veľa síl a odhodlania do roku 2022. Malofatranská stovka má termín pre tento rok stanovený na 2.-3. júl.

 
Malofatranská stovka po 7. ročníkoch mení hlavného organizátora. Martin Drozd, ktorý podujatie založil a od roku 2013 spolu s tímom Slovak Ultra Trail a dobrovoľníkmi organizoval, odovzdáva štafetu Tine Magovej, ktorú môžete poznať ako jednu z hlavných organizátorov Kysuckej stovky.
 
Martin sa rozhodol odísť z aktívneho organizovania podujatia avšak naďalej bude pôsobiť ako dobrovoľník na podujatiach Slovak Ultra Trail a určite ho uvidíte aj na ďalšej Malofatranskej stovke, či už ako účastníka, alebo dobrovoľníka.
 
Sme radi, že podujatie Malofatranská stovka bude pokračovať a Tine prajeme veľa síl a odhodlania do roku 2022.
 
Martin Drozd
hlavný usporiadateľ

Naši mediálni partneri: