SLOVAK ULTRA TRAIL TEAM NA LH24

24 hodin na Lysé hoře (LH24) sa začne odpočítavať už v sobotu dopoludnia. Okrem podnázvu zimné extrémne preteky má LH24 aj štítok majstrovstiev ČR v horskom maratóne jednotlivcov. Ich dejiskom je najvyšší vrch Moravskoslezských Beskyd.

SLOVAK ULTRA TRAIL TEAM bude mať na lysohorskej 24-hodinovke zastúpenie v kategórii mix, o čo sa postarajú Gabika Plačková a Martin Plačko s číslom 69.

Gabika a Martin v minulom roku na tímových bežeckých pretekoch získali druhé miesto na TRANSALPINE RUN2, víťazstvo zaznamenali v kategórii mix na Hostýnskej osme v Českej republike a aj na októbrovom Prešporskom Ultrapunku (100 km).

Okrem nich v rámci dvojíc štartuje aj ďalšia so slovenskou vlajočkou v zozname prihlásených tímov - Dušan Krajčovič a Tomáš Szabo. V kategórii jednotlivcov nechýba víťazka minuloročnej Slovenskej Ultratrailovej Ligy Soňa Kopčoková s manželom Rudom a ďalší slovenskí účastníci.

Držíme všetkým palce, veľa šťastia a ešte viac kolečiek na Lysej Hore (1324 m n.m.), kde je vraj najviac snehu v Českej republike :-)

Partnerom tímu SLOVAK ULTRA TRAIL TEAM je RunningPro

 

 

Naši mediálni partneri: