SOČA OUTDOOR FESTIVAL

Ste pripravení na parádny outdoorový zážitok? Ak máte radi trailové behy tak, tak v tom prípade pre vás orgnizátori zo Slovinska ponúkajú práve ten - zážitok, ktorý vám rozpumpuje adrenalín v tele. Kde? Na Soča Outdoor Festival, ktorý sa bude konať od 30. júna do 2. júla v krásnom údolí rieky Soča a v mestečku Tolmin na severozápade Slovinska.

Soča Outdoor Festival je perfektnou kombináciou športu, dobrodružstva a príroných krás. S piatimi rôznymi trasami pre trailových bežcov so vzdialenosťami od 10 km až po novú trasu 50 km ponúkajú preteky pre bežcov všetkých úrovní. A popritom netreba zabdnúť na dychberúce scenérie a krásu miest, ktorými trasy vedú - ako z pohľadnice. :-) 

 

 

Ultra trasa I Feel Slovenia 50km s parametrami 53 km / +2572 m ponúka to najlepšie z okolia mestečka Tolmin - tisícmetrový výšľap na Pretovč (1158 m n.m.), rýchle zbehy, parádne výhľady do údolia rieky Soča z jej oboch brehov, ale aj osvieženie, pretože pobežíte aj cez kryštáľovočistú rieku obklopené majestátnymi horami. Trasa so štartom v sobotu 1. júla o 06.30 hod. je certifikovaná ITRA (3 body) a tiež zaradená medzi preteky s UTMB Index. Na trase sa bude nachádzať päť občerstvovačiek s jedlom a nápojmi a ďalšie iba s nápojmi. 

 

 

Všetky informácie o bežeckých pretekoch a o ich  pravidlách, ako aj o prebiehajúcej registrácii na ne nájdete na webstránke soca-outdoor.com.

. Viac informácii o jednotlivých trasách nájdete pod odkazmi nižšie:

Organizátori Soča Outdoor Festival vás a vašich priateľov či rodinu pozývajú srdečne na nezabudnuteľný víkend v slovinských horách. Či ste skúsený horský bežec, alebo začiatočník, Soča Outdoor Festival je dobrou príležitosťou užiť si trailové preteky v horách, stretnúť ľudí z bežeckej komunity a užiť si veľa zábavy. Soča Outdoor Festival však nie je iba o behu - okrem neho ponúka aj MTB preteky s trasou 34 km / +1290 m a ďalšie športové aktivity ako rafting, kajak, jazdu na bajkoch pre rodiny alebo lezenie. 

 

 

Organizátori Soča Outdoor Festival sa tešia na stretnutie s vami. :-)

Naši mediálni partneri: