STANY COLEMAN OD ADAM SPORT PRE SLOVAK ULTRA TRAIL

Ďakujeme spoločnosti Adam Sport za podporu SLOVAK ULTRA TRAIL formou darovania stanov Coleman Event Shelter Pro. Tieto kvalitné, priestranné, ale zároveň aj ľahké a skladné stany budú využité na občerstvovacích staniciach či na iných miestach počas podujatí organizovaných združením SLOVAK ULTRA TRAIL. Prvým z nich bude Malofatranská stovka 2017, ktorá štartuje 1. júla z Terchovej.

 

Outdoor shop Adam Sport sa vydal na svoj outdoor výstup na slovenské outdoorové vrcholy v roku 2009 ako malá všešportová predajňa v Ružomberku s postupnými plánmi a cieľmi uspokojiť potreby a poskytnúť služby pre športových, turistických nadšencov a športovcov v regióne i širšom okolí, v duchu hesla: "Kvalitný tovar za prijateľné ceny" s požadovaným odborným poradenstvom v sortimente outdoorového oblečenia, turistickej obuvi až po kvalitnú certifikovanú horolezeckú a skialpinistickú výstroj pre svojich zákazníkov.

Outdoor shop Adam Sport sa zaradil medzi významné outdoor predajne na Slovensku a stal sa veľmi populárnym a obľúbeným aj vďaka svojmu e-shopu adamsport.sk medzi množstvom priaznivcov outdoor aktivít, najmä so zameraním na horolezectvo, horský beh, skialpinizmus, VHT, Via ferraty, či kemping...

www.adamsport.eu

Predajňa Adam Sport na ulici Karola Salvu 9 v Ružomberku ponúka bohatý výber športového a outdoorového vybavenia, turistického oblečenia, turistickej obuvi a doplnkov na voľný čas strávený pri turistike na horách. Svoje zameranie spoločnosť Adam Sport cieli predovšetkým na tovar od overených výrobcov, kde hodnota použitého materiálu, precíznosti spracovania a overenia praxi je dlhodobo vyššia v porovnaní s konkurenčnými výrobcami.

Ďakujeme!

 

Naši mediálni partneri: